Canon XF 200            1080p 50fps


Een HD camera met opname op een  CF en een SD Card en wordt bewerkt met Final Cut Pro of met Adobe Premiere, na de bewerking wordt het op DVD gezet en aan de klant geleverd.

Canon XF 100                            1080p 50fps


Een HD camera met opname op 2 CF cards van 32 GB die goed zijn voor 3 uur nonstop opname deze worden gelezen door de computer en bewerkt met Final Cut Pro of met Adobe Premiere, na de bewerking wordt het op DVD of Blu-ray gezet en aan de klant geleverd.

Video Reportages:


Onze Cameraman of vrouw maakt gebruik van de nieuwe generatie video camera’s, al onze camera’s zijn uitgerust met digitale beeldopslag.


Tijdens de uitvaart zullen onze mensen bijna onzichtbaar hun werk doen en zullen respectvol te werk gaan.


In de aula van veel uitvaartcentra hebben ze vaste camera’s geinstalleerd deze halen het qua kwaliteit niet met ons product, het voordeel van ons werk is dat wij ook vanaf andere lokaties met de camera beelden kunnen opnemen, evenals mee naar het graf.


Het beeld materiaal blijft 1 jaar in ons archief en wordt daarna vernietigd, u kunt de orginele opnamen ook kopen voor een gering bedrag.


Onze opnamen worden uitgemonteerd en op DVD gezet, de DVD wordt netjes bedrukt net zoals de cover in het hoesje.


Indien u vragen heeft, stel ze gerust, ons personeel helpt u graag verder.

Professional Video streamen in Full HD en in stereo.

 

In April zijn we gestart met het testen van Live streaming en hebben de in en outs getest van verschillende providers, tot ons grote genoegen bleek de streaming via onze huis provider het soepelst te lopen. We streamen dus via het 4 G netwerk van T-Mobile. De stream broadcast liep voor de test fase via youtube en na de test fase is die terecht gekomen bij Ubideo uit Amsterdam.